Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Baby jas bedrukken

Klik op de foto om te personaliseren

Baby jas bedrukken

Wil jij een eigen baby jas bedrukken? Je ziet het niet vaak, maar bij ons kan het echt! Het is altijd een feestje als iemand geboren wordt. We personaliseren voor privé als zakelijk. Een familielid bevallen of een collega? Een baby geadopteerd? Vaak wordt dan ook een babyshower georganiseerd of anders komt er altijd wel iemand op bezoek. Het is dan heel leuk als je een gepersonaliseerd baby hoodie mee neemt als cadeau. Je kan het zo gek maken als je wilt. Laat er van alles opdrukken met de gekste teksten of plaatjes. Een romper wordt dan ook vaak gegeven om een indruk te maken bij de ouders. Er worden leuke foto’s gemaakt van de baby en men ziet dan gelijk wat voor unieke cadeau romper je hebt gegeven.  

FAQ over baby jas bedrukken: Wat zijn de voordelen als je een romper laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl?

Een baby jas bedrukken kan vanaf 1 stuk. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt. Wij drukken volgens de nieuwe druktechnieken wat milieuvriendelijk is. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt. Dus een baby jas bedrukken. Waar staat de afkorting DTF voor? DTF staat voor Direct To Film, en dit betekent dat wij direct de bedrukking aanbrengen op jouw t-shirt. Wat het milieuvriendelijker maakt en het proces ook versneld. Er zijn nog andere druktechnieken waar wij geen gebruik van maken, omdat deze technieken niet persé slecht zijn maar niet de nieuwste druktechnieken zijn. Daarbij zijn ze ook minder milieuvriendleijk en is de kwalitateit aanzienlijk minder. Dan heb ik het over de volgende druktechnieken: Folieprint, Zeefdruk, Sublimatie.  Er zijn vele voordelen wanneer je een hoodie laat bedrukken door Tshirtdesinger.nl, hieronder zal ik een aantal voordelen omschrijven. Indien je vragen of opmerkingen hebt ben je altijd welkom om ons een email te sturen. Wat ons uniek maakt is dat wij baby hoodie bedrukken met behulp van kwalitatieve materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je kleding en niet dat het na een keer wassen de bedrukking verdwijnt. Ben je ook geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen particulieren en bedrijven.

Welke soorten druktechnieken gebruikt tshirtdesigner.nl om een baby jas bedrukken?

Wij gebruiken DTF-druktechniek ook voor baby jas bedrukken. DTF Printing (Direct To Film Printing) Het DTF-proces houdt in dat we een afbeelding eerst in full color op een transparante ondergrond drukken en daarna wordt overgezet naar het textiel. Bij DTF printen wij full color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag (poeder) aan op de print en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te bedrukken. De print is helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op de textiel. Wil je een baby hoodie bedrukken? Dan is dit de perfecte manier. Deze nieuwe manier van textiel bedrukken heeft grote voordelen omdat het milieuvriendelijk is. Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat DTF bedrukkingen op bijna alles toepasbaar zijn en verschillende voordelen hebben zoals dat ze erg rekbaar zijn en vele malen gewassen kunnen worden zonder kwaliteit verlies.

Ik wil graag een baby jas bedrukken maar heb het binnenkort nodig, doet T-shirtdesigner.nl ook aan spoedleveringen?

Spoedleveringen krijgen bij ons helaas geen voorkeur, omdat er veel afhankelijkheden zijn. Heb je binnenkort met spoed een romper nodig, dan is dat wel mogelijk, echter zit je met het extra drukkosten en wachttijd, omdat de babyjas na het drukken altijd nog moet drogen. Al met al ben je 2 dagen verder voordat de romper geleverd kan worden en verder is het afhankelijk wat Postnl doet met de bezorging. Op de bezorging van PostNL hebben wij geen enkele invloed. Mocht je het met spoed nodig hebben, dan is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen.