Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Dames polo bedrukken

Klik op de polo die je graag wilt personaliseren

Dames polo bedrukken

Dames polo bedrukken met je eigen tekst of een eigen logo, ja dat kan ook. Een polo is wat netter dan een t-shirt en het heeft een kraag en knopen. Het lijk net of het een blouse is, echter dan met korte mouwen. Een poloshirt kan je casual dragen of bijvoorbeeld op een feestje. Je hebt ook poloshirts die voor het sporten geschikt zijn (zie hier). De sport poloshirts worden meestal gedragen als presentatie of bij bijvoorbeeld tennis of als scheidsrechter. Personaliseer onze poloshirts en maak het professioneler met je eigen logo of teksten. Onze poloshirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.  

Dames polo bedrukken voor bedrijven

Dames polo bedrukken met je eigen tekst of een eigen logo voor uw personeel voor in uw bedrijf? Ja, dat is mogelijk. Wij drukken bedrijfspoloshirts voor elke branch. Van horeca tot en met een bedrijfssportuitje. Personaliseren gaat gemakkelijk online en het staat ook nog eens professioneler als elke collega’s hetzelfde aan heeft. Maak gelijk ongemerkt reclame voor uw bedrijf. Iedereen zal het zien en merken dat uw bedrijf goed met personeel omgaat.

Wat zijn de voordelen van een dames polo bedrukken?

Dames polo bedrukken met eigen logo of een leuke tekst geeft meer karate aan de polo. Poloshirts zijn één van meest lekker zittende hemden die er zijn. Ze zien er stijlvoller uit en zijn formeler dan een T-shirt en comfortabeler dan een overhemd/blouse. Een poloshirt is eigenlijk onmisbaar in jouw kledingkast. Het poloshirt komt van de vorige eeuw en is door een tenniskampioen René Lacoste ontworpen. Als je wat meer indruk wilt maken, dan kies je voor ons poloshirt. Onze poloshirts zitten lekker op de huid en is gemakkelijk te personaliseren. 

Zijn er ook nadelen aan dames polo bedrukken?

Dames polo bedrukken. Er zijn ook nadelen bij een poloshirt, echter zal je deze zelf moeten waarnemen / herkennen. Sommige mensen dragen de poloshirts met de kraag omhoog, dat zal de uitstraling van jouw polo beïnvloeden en ons advies is dan ook om dat niet te doen. Zet er geen groot logo op, want daarbij zal het poloshirt niet meer opvallen.

Waarom is tshirtdesigner.nl de beste plek voor dames polo bedrukken

Dames polo bedrukken zijn van goede kwaliteit en je kan ze ook nog eens personaliseren. Polo bedrukken met eigen logo kan voor kinderen en voor volwassenen.  Onze poloshirts voor kinderen zijn van 50% katoen – 50% polyester en 198 gsm zodat ze er ook lekker in kunnen spelen. Voor de volwassen zijn de poloshirts van katoen en 180 gsm zodat ze goed kunnen ademen en goede warmtegeleiders zijn. De dames poloshirts zijn wat langer uitgevoerd, zodat ze ook over de heup gedragen kan worden of ingestopt. Voor mooie poloshirts moet je dus bij tshirtdesigner zijn.