Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Hoodie bedrukken

Klik op de foto om te starten

Hoodie bedrukken

Wil je een hoodie bedrukken? Hieronder plaats ik de voordelen hiervan. Zowel voor particulieren als bedrijven personaliseren we diverse kleuren hoodies. Op een hoodies kan je, je eigen logo plaatsen of teksten. Het is altijd persoonlijk en dat is juist fijn om te laten maken of als kado te geven, want het blijft uniek.  Onze hoodies, die iedereen in zijn kast moet hebben liggen, ideaal om in je vrije tijd mee te lopen maar ook op de werkvloer prima te dragen. Kinder hoodies met gevoerde capuchon zonder koord. Hooidies voor kinderen, hierin kunnen ze heerlijk spelen en sporten. Het is een prima vrijetijds hoodie. De dames hooidies zijn met gevoerde capuchon met plat trekkoord in dezelfde kleur. Mooie dames hoodies om in je vrije tijd mee te lopen of in te sporten. Deze hoodies zijn in veel kleuren beschikbaar.

Hoodie bedrukken voor bedrijven

Een hoodie bedrukken voor bedrijven of meerdere hoodies laten bedrukken? Voor bedrijven hebben we een aparte aanvraag nodig als je meerdere hoodies wilt laten bedrukken. Neem even contact met ons als je een bedrijf hebt, dan maken we een leuke aanbieding voor je. Mocht je als bedrijf enkel eentje nodig hebben, dan kan je dat gemakkelijk online verder aanvragen. Bedrijven geven meestal een hoodie aan hun medewerkers als dank, dat ze er elke keer weer zijn om het bedrijf draaiende te houden. In de koude tijd een leuke hoodie is nooit weg. Geef je medewerkers bijvoorbeeld een hoodie om in te sporten. Op deze manier stimuleer je ze indirect om gezond te blijven. Plaats je eigen bedrijfslogo of je slogan op de hooide, zodat het duidelijk is voor welke bedrijf ze werken. Een leuke indirect reclame voor je bedrijf.

Ik wil een hoodie bedrukken, maar welke verschillende hoodies verkoopt Tshirtdesigner.nl?

Als je een hoodie wilt bedrukken ben je bij Tshirtdesigners.nl bij het juiste adres. Wij verkopen hoodies in diverse kleuren en maten. Onze hoodies zijn altijd handig om in de kast te hebben. De hoodies verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames hoodies zijn mooi uitgesneden / getailleerd. De baby’s en heren-unisex hoodies zijn regulair fit. De hoodies zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dames hoodies zijn van 80% katoen en 20% polyester en zijn 260 g/m2. De baby hoodies zijn gemaakt 80% katoen 20% polyester – 280 gsm Hoodies zijn met gevoerde capuchon met dezelfde kleur plat trekkoord. Een hooide is altijd wel nodig en onmisbaar in je kledingkast.

FAQ over hoodie bedrukken: Wat is de levertijd als ik 10 hoodies wil laten bedrukken?

Wilt u meerdere hoodies bedrukken dan is dat uiteraard geen probleem. Bestel je hoodie op tijd, want gezien de drukte moeten we namelijk alles goed inplannen om het te maken. De producten leveren is afhankelijk van de voorraad bij de leveranciers. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk inhouse op voorraad te hebben, maar het komt wel eens voor dat het hard gaat en dan moeten we bijstellen. Onze levertijden zijn afhankelijk van het aantal hooidies die je besteld. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer tijd we nodig hebben om dit te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, misschien kunnen we dan al een inschatting maken.

FAQ 2 over hoodie bedrukken: Indien mijn logo niet scherp genoeg is, zou tshirtdesigner.nl mij hierbij kunnen helpen zodat ik alsnog de hoodies kan laten bedrukken?

Wij geven extra service voor onze klanten bij het bewerken van de geleverde logo c.q. plaatje. Wil je een hoodie bedrukken maar is jouw plaatje of logo niet scherp is, dan zullen we altijd eerst zelf proberen te herstellen. Mocht het niet lukken, dan zullen we u een mail sturen, zodat u het originele naar ons kunt mailen. Er komt altijd een oplossing zodat we uw product mooi kunnen afleveren. Het reproduceren en bewerken kost bij ons niets extra’s. We zien dit als service. Mocht het ons dan nog steeds niet lukken, dan krijgt u een gepaste oplossing van ons.