Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Hoodie met tekst

Wat bedoelen we met Hoodie met tekst?

Hoodies die wij kunnen leveren zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten voor baby’s tot en met volwassen. De hoodies kunt u met gemak online bij ons personaliseren met uw eigen teksten, slogans of andere teksten. Maak een unieke tekst, zodat het gevoelens oproept of gebruik grappige teksten waarmee je iemand z’n dag weer goed maakt. Gebruik slogans van bekende mensen die wat hebben betekend voor jezelf of de samenleving. Je kan het zo gek niet verzinnen of we kunnen het drukken voor u. Een mooie hoodie met mooie teksten, dat spreekt! Ons drukwerk op de hooides zijn veerbaar dus het veert met de hoodie mee, zodat er geen scheuren in komen tijdens bewegen.

Hoodies drukken voor bedrijven?

We drukken tevens hoodies met eigen tekst en logo voor bedrijven. Via de site of whatsapp kan je gemakkelijk aangeven wat de wensen zijn en dan zorgen wij ervoor dat het geleverd wordt. De hoodies zijn altijd weer een leuk aandenken van een evenement of een anders speciale gelegenheid van uw bedrijf. Maak de hoodie zodanig persoonlijk dat er elke keer weer gedachten vrijkomen als de collega’s dit dragen. Stel the hebt een bedrijfsuitje of een bedrijf portdag, dan is het toch professioneler als je eenheid uitstraalt? Onze hoodies zitten comfortabel en te dragen zowel casual of tijdens het sporten. De uitstraling is ook belangrijk, want dat zie je. Onze hoodies zijn dus niet alleen comfortabel maar zien er ook nog eens mooi uit voor de juiste presentatie.

Wat voor soorten hoodies leveren wij?

De hoodies die wij leveren zijn speciaal uitgezocht bij de leveranciers op kwaliteit en de juiste prijsverhouding. Onze hoodies zitten comfortabel en bij goed gebruik heb je er nog lang plezier van. De hoodies zijn te gebruiken voor casual dragen of tijdens het sporten. Draag het thuis of op kantoor. Trek het even gauw aan om de hond uit te laten of als huisoutfit. Vergeet daarbij niet onze joggingbroek te dragen, want dan is het compleet.

Waarom is tshirtdesigner.nl de beste plek om een hoodies te laten bedrukken?

Zowel de hoodies die wij leveren als het drukwerk zijn van goede kwaliteit zodat het lang meegaat en je het vaker zonder problemen kunt wassen. De hoodies zijn met gevoerde capuchon met plat trekkoord in dezelfde kleur. Mooie hoodies om in je vrije tijd mee te lopen of in te sporten. Longsleeve, Classic Fit, Hooded, 80% Cotton – 20% Polyester – 260 g/m2.