Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Hoodie ontwerpen

Hoodie ontwerpen

Wil je een hoodie ontwerpen? Hieronder plaats ik de voordelen hiervan. Zowel voor particulieren als bedrijven personaliseren we diverse kleuren hoodies. Op een hoodies kan je, je eigen logo plaatsen of teksten. Het is altijd persoonlijk en dat is juist fijn om te laten maken of als kado te geven, want het blijft uniek.  Onze hoodies, die iedereen in zijn kast moet hebben liggen, ideaal om in je vrije tijd mee te lopen maar ook op de werkvloer prima te dragen. Kinder hoodies met gevoerde capuchon zonder koord. Hooidies voor kinderen, hierin kunnen ze heerlijk spelen en sporten. Het is een prima vrijetijds hoodie. De dames hooidies zijn met gevoerde capuchon met plat trekkoord in dezelfde kleur. Mooie dames hoodies om in je vrije tijd mee te lopen of in te sporten. Deze hoodies zijn in veel kleuren beschikbaar.

Ik wil hoodies ontwerpen, maar welke verschillende hoodies verkoopt Tshirtdesigner.nl?

Een hoodie ontwerpen. Als je een hoodie wilt ontwerpen ben je bij Tshirtdesigners.nl bij het juiste adres. Wij verkopen hoodies in diverse kleuren en maten. Onze hoodies zijn altijd handig om in de kast te hebben. De hoodies verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames hoodies zijn mooi uitgesneden / getailleerd. De baby’s en heren-unisex hoodies zijn regulair fit. De hoodies zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dames hoodies zijn van 80% katoen en 20% polyester en zijn 260 g/m2. De baby hoodies zijn gemaakt 80% katoen 20% polyester – 280 gsm Hoodies zijn met gevoerde capuchon met dezelfde kleur plat trekkoord. Een hooide is altijd wel nodig en onmisbaar in je kledingkast.

FAQ over hoodies ontwerpen: Wat is de levertijd als ik 10 hoodies wil laten bedrukken?

Wilt u meerdere hoodies ontwerpen dan is dat uiteraard geen probleem. Bestel je hoodie op tijd, want gezien de drukte moeten we namelijk alles goed inplannen om het te maken. De producten leveren is afhankelijk van de voorraad bij de leveranciers. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk inhouse op voorraad te hebben, maar het komt wel eens voor dat het hard gaat en dan moeten we bijstellen. Onze levertijden zijn afhankelijk van het aantal hooidies die je besteld. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer tijd we nodig hebben om dit te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, misschien kunnen we dan al een inschatting maken.

FAQ 2 over hoodies ontwerpen: Indien mijn logo niet scherp genoeg is, zou tshirtdesigner.nl mij hierbij kunnen helpen zodat ik alsnog de hoodies kan laten bedrukken?

Een hoodie ontwerpen en extra service voor onze klanten bij het bewerken van de geleverde logo c.q. plaatje. Wil je een hoodie bedrukken maar is jouw plaatje of logo niet scherp is, dan zullen we altijd eerst zelf proberen te herstellen. Mocht het niet lukken, dan zullen we u een mail sturen, zodat u het originele naar ons kunt mailen. Er komt altijd een oplossing zodat we uw product mooi kunnen afleveren. Het reproduceren en bewerken kost bij ons niets extra’s. We zien dit als service. Mocht het ons dan nog steeds niet lukken, dan krijgt u een gepaste oplossing van ons.