Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Kinder trui bedrukken

Klik op de foto om te beginnen met personaliseren

Kinder trui bedrukken

Wil je een kinder trui bedrukken? Onze truien zijn gemakkelijk aan en uit te doen en zitten goed. De kinderen kunnen er gemakkelijk in spelen etc. We drukken zowel voor particulieren als bedrijven personaliseren we diverse kleuren truien. Op een sweater kan je, je eigen logo plaatsen of teksten. Het is altijd persoonlijk en dat is juist fijn om te laten maken of als kado te geven, want het blijft uniek.  Onze truien, die iedereen in zijn kast moet hebben liggen, ideaal om in je vrije tijd mee te lopen maar ook op de werkvloer prima te dragen. Kinder truien zijn gevoerd en comfortabel. Truien voor kinderen, hierin kunnen ze heerlijk spelen en sporten. Het is een prima vrijetijds trui. De truien zijn gevoerd en in dezelfde kleur. Mooie truien om in je vrije tijd mee te lopen of in te sporten. Deze truien zijn in veel kleuren beschikbaar.

Ik wil een kinder trui bedrukken en meer.

Een kinder trui bedrukken en meer.. Als je een trui wilt bedrukken ben je bij Tshirtdesigners.nl bij het juiste adres. Wij verkopen truien in diverse kleuren en maten. Onze truien zijn altijd handig om in de kast te hebben. De truien verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames sweater zijn mooi uitgesneden / getailleerd. De baby’s en heren-unisex hoodies zijn regulair fit. De truien zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. Een trui van tshirtdesigner.nl is altijd wel nodig en onmisbaar in je kledingkast.

Bedrukken jullie ook truien voor BSO’s en/of scholen?

kinder trui bedrukken voor het onderwijs: Truien bedrukken voor kinderen op BSO’s en/of scholen – elke leerling? Ja, dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor scholen. Altijd goed om in dezelfde outfit naar een schoolreisje te gaan, zodat iedereen direct herkent wordt. De truien zitten lekker en de kinderen kunnen er gemakkelijk in bewegen en spelen. Het is van goede kwaliteit en zal langdurig meegaan. De truien zijn dus vaker in te zetten voor verschillende doeleinden. De truien is herkenbaarder als je de truien zichtbaar en opvallend maakt door er een mooie grote logo op te plaatsen en de naam van bijvoorbeeld de school met het noodnummer erop. Je kan ook de naam van het kind erop laten zetten. zo maak je het wel persoonlijk.

Bedrijven die een kinder trui bedrukken

Kinder trui bedrukken voor bedrijven? Ja waarom niet? Waarom zou je eigenlijk enkel een cadeau geven aan je medewerkers als ze ook kinderen in huis hebben. Het is echt heel attent dat je betrokkenheid toont als werkgever. En hiermee kan je dat met een kleine gebaar heel makkelijk doen. Plaats je logo op de trui en geef het ze cadeau. Wil je een geschenk doen aan het hele gezin, dan maken we daar ook wat leuks van. Een werkgever die ook aandacht heeft voor iemand z’n thuissituatie staat sterker en zal ook tevreden personeel hebben en behouden.

Wat is de levertijd als ik meerdere truien wil laten bedrukken?

Meerdere truien bedrukken? Wilt u meerdere sweater bedrukken dan is dat uiteraard geen probleem. Bestel je trui op tijd, want gezien de drukte moeten we namelijk alles goed inplannen om het te maken. De producten leveren is afhankelijk van de voorraad bij de leveranciers. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk inhouse op voorraad te hebben, maar het komt wel eens voor dat het hard gaat en dan moeten we bijstellen. Onze levertijden zijn afhankelijk van het aantal hooidies die je besteld. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer tijd we nodig hebben om dit te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, misschien kunnen we dan al een inschatting maken.