Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken

Wil je ook kleding bedrukken? Wij verkopen diverse soorten kleding die je kan ontwerpen of kan aanschaffen zonder het te personaliseren in diverse kleuren en maten. De kleding verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames tshirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle kleding zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

FAQ: kleding bedrukken: Hoeveel letters of logo’s kan ik maximaal op kleding bedrukken?

Kleding bedrukken met maximale letters of logo’s hebben we niet. Op onze kleding kan je het onbeperkt laten bedrukken.. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de letters worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen.

Ik wil kleding bedrukken, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid?

Aantal hoeveelheid kleding bedrukken is er niet. We hebben geen minimale en maximale aantallen kleding die je kan laten bedrukken. Het is mogelijk vanaf 1 stuk maar ook om 100 te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, neem gerust contact op.

Tshirtdesigner.nl doen aan kleding bedrukken, maar wat zijn de voordelen als ik mijn kleding laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl

kleding bedrukken we volgens de nieuwe druktechnieken DTF wat milieuvriendelijk is. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt. Waar staat de afkorting DTF voor? DTF staat voor Direct To Film, en dit betekent dat wij direct de bedrukking aanbrengen op jouw t-shirt. Wat het milieuvriendelijker maakt en het proces ook versneld. Er zijn nog andere druktechnieken waar wij geen gebruik van maken, omdat deze technieken niet persé slecht zijn maar niet de nieuwste druktechnieken zijn. Daarbij zijn ze ook minder milieuvriendleijk en is de kwalitateit aanzienlijk minder. Dan heb ik het over de volgende druktechnieken: Folieprint, Seefdruk, Sublimatie. Voordelen kleding ontwerpen door Tshirtdesinger.nl, hieronder zal ik een aantal voordelen omschrijven. Indien je vragen of opmerkingen hebt ben je altijd welkom om ons een email te sturen via deze link. (Klik hier) Wat ons uniek maakt is dat wij kleding bedrukken met behulp van kwalitatieve materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je kleding en niet dat het na een keer wassen de bedrukking verdwijnt. Ben je ook geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen particulieren en bedrijven.