Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Poloshirt bedrukken per stuk

Klik op de foto die je graag wilt personaliseren

Een poloshirt bedrukken per stuk

Een poloshirt bedrukken per stuk, dat kan gerust bij ons. Maak jou keuze en het komt goed. We drukken voor iedereen door heel Nederland. U bent niet gebonden aan aantallen om een mooie poloshirt te bedrukken. Een poloshirt is vergeleken met een T-shirt wat netter. Het heeft een kraag en meestal 3 knopen. Het lijk net of het een blouse is, echter dan met korte mouwen. Een poloshirt kan je casual dragen of bijvoorbeeld op een feestje. Je hebt ook poloshirts die voor het sporten geschikt zijn (zie hier). De sport poloshirts worden meestal gedragen als presentatie of bij bijvoorbeeld tennis of als scheidsrechter. Personaliseer onze poloshirts en maak het professioneler met je eigen logo of teksten. Onze poloshirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.  

Poloshirt bedrukken per stuk of meerdere

Poloshirt bedrukken per stuk of meerdere laten bedrukken, dat is dan een keuze. Het is voor ons geen probleem om er eentje te bedrukken of meerdere. Een maximum aantal dat kennen we niet. De kwaliteit van de polo’s en het drukwerk wordt behouden. We controleren dubbel voordat het bij ons de deur uitgaat. Bedrijven kiezen vaak om meerdere te laten drukken en particulieren kiezen vaak een polo voorzichzelf of geven het als cadeau weg.

Poloshirt bedrukken per stuk voor bedrijven

Poloshirt bedrukken per stuk voor uw personeel voor in uw bedrijf? Of het nou gaat om één personeelslid of meerderen. Wij drukken bedrijfspoloshirts voor elke branch. Van horeca tot en met een bedrijfssportuitje. Personaliseren gaat gemakkelijk online en het staat ook nog eens professioneler als elke collega’s hetzelfde aan heeft. Maak gelijk ongemerkt reclame voor uw bedrijf. Iedereen zal het zien en merken dat uw bedrijf goed met personeel omgaat. Onze drukwerk is duurzaam alsmede de polo’s. De medewerkers hebben er dus langere tijd plezier van en zullen het ook in hun privé leven dragen.

Poloshirt bedrukken per stuk heeft zo z’n voordelen

Poloshirt bedrukken per stuk kent zo z’n voordelen. Het zijn één van meest lekker zittende hemden die er zijn. Ze zien er stijlvoller uit en zijn formeler dan een T-shirt en comfortabeler dan een overhemd/blouse. Een poloshirt is eigenlijk onmisbaar in jouw kledingkast. Het poloshirt komt van de vorige eeuw en is door een tenniskampioen René Lacoste ontworpen. Als je wat meer indruk wilt maken, dan kies je voor ons poloshirt. Onze poloshirts zitten lekker op de huid en is gemakkelijk te personaliseren. 

Wat zijn de nadelen van een Poloshirt bedrukken per stuk?

Kent poloshirt bedrukken per stuk ook nadelen? Er zijn ook nadelen bij een poloshirt, echter zal je deze zelf moeten waarnemen / herkennen. Sommige mensen dragen de poloshirts met de kraag omhoog, dat zal de uitstraling van jouw polo beïnvloeden en ons advies is dan ook om dat niet te doen. Zet er geen groot logo op, want daarbij zal het poloshirt niet meer opvallen.

Waarom is tshirtdesigner.nl de beste plek om een poloshirt bedrukken per stuk te laten bedrukken?

Kwaliteit polo’s, dat is bij bij ons het geval. Laat het dus via ons drukken. Een poloshirt bedrukken per stuk of meerdere, no problem. Onze poloshirts zijn van goede kwaliteit en je kan ze ook nog eens personaliseren. We hebben polo’s voor kinderen en voor volwassenen.  Onze poloshirts voor kinderen zijn van 50% katoen – 50% polyester en 198 gsm zodat ze er ook lekker in kunnen spelen. Voor de volwassen zijn de poloshirts van katoen en 180 gsm zodat ze goed kunnen ademen en goede warmtegeleiders zijn. De dames poloshirts zijn wat langer uitgevoerd, zodat ze ook over de heup gedragen kan worden of ingestopt. Voor mooie poloshirts moet je dus bij tshirtdesigner zijn.