Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Poloshirt ontwerpen

Klik op de foto om te starten

Een poloshirt ontwerpen

Een poloshirt ontwerpen? Vele kleuren en vele mogelijkheden om een poloshirt te ontwerpen. BIj ons kan je eigenlijk wel los gaan om er wat unieks van te maken. Een poloshirt voor een feestje of voor om in te sporten. Ook als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven, dan zijn poloshirt echt een goede oplossing. Je hoeft eigenlijk niet verder na te denken wat je draagt, want een poloshirt past wel op alles. Of je nou een pantalon draagt of een spijkerbroek, een poloshirt past er wel bij. Je hoeft enkel de juiste kleur te kiezen en ontwerpen maar. Wil je de poloshort zonder enige teksten er op, dan kan je ze ook los bij ons aanschaffen. 

Poloshirt ontwerpen voor bedrijven

Een poloshirt ontwerpen voor uw personeelsleden. Je medewerkers zullen r echt blij mee zijn, want een poloshirt is altijd wel handig om in de klast te hebben. Maak het persoonlijk maar niet echt te druk. Want dan zullen je medewerkers het ook in hun vrije tijd dragen en je maakt ongemerkt en indirect reclame van je bedrijf. Poloshirts laten bedrukken voor uw personeel voor in uw bedrijf? Ja, dat is mogelijk. Wij drukken bedrijfspoloshirts voor elke branch. Van horeca tot en met een bedrijfssportuitje. Personaliseren gaat gemakkelijk online en het staat ook nog eens professioneler als elke collega’s hetzelfde aan heeft. Maak gelijk ongemerkt reclame voor uw bedrijf. Iedereen zal het zien en merken dat uw bedrijf goed met personeel omgaat.

Een poloshirt ontwerpen voor een feestje

Iedereen heeft wel eens een feestje. Of het nou een kinderfeestje is of een feest zoals naar de disco gaan of een bedrijfsdiner. Een poloshirt ontwerpen voor een feestje. In een mooie poloshirt verschijnen op een feestje is altijd goed. Het is netjes en stoer tegelijkertijd. Maak het zodanig dat je poloshirt opvalt qua kleur en qua ontwerp. Zet er een leuke tekst op, maar niet al te groot anders verliest het de netheid van de poloshirt. Of zet er je eigen initialen op, zodat het echt professionaliteit uitstraalt. Je kan onze poloshirt ook los kopen, dus zonder dat je er iets op laat drukken.

Poloshirt ontwerpen voor de sport

Meestal wordt een poloshirt gedragen bij elite sporten, zoals bijvoorbeeld paardrijden of golf of hockey, tennis, dan wil je dus meer indruk maken. Poloshirt ontwerpen voor de sport, dat is pas uitstraling. Heb je een team van bijvoorbeeld hockey of een golfteam, dan moet je eigenlijk wel indruk maken. Zet je logo op de poloshirt en het ziet er gelijk professioneel uit. De sport poloshirts zijn ademend en dus minder vocht vasthoudend. Dus een goed zweetafvoer. Je kan er gemakkelijk in bewegen omdat een goede pasvorm heeft. Plaats ook je sponsoren erop zodat iedereen kan zien dat je goed bezig bent en dat men automatisch naar je toekomt om misschien ook wel sponseren. Wie wil nou niet meer sponsoren om de kosten meer te kunnen dragen.

Een poloshirt ontwerpen bij ons voor elke leeftijd

Iedereen een poloshirt. Poloshirts in veel kleuren en maten. Kies je eigen kleur en maat en begin maar met ontwerpen daarvan. Poloshirt ontwerpen door tshirtdesigner.nl. Onze poloshirts zijn van goede kwaliteit en je kan ze ook nog eens personaliseren. We hebben polo’s voor kinderen en voor volwassenen.  Onze poloshirts voor kinderen zijn van 50% katoen – 50% polyester en 198 gsm zodat ze er ook lekker in kunnen spelen. Voor de volwassen zijn de poloshirts van katoen en 180 gsm zodat ze goed kunnen ademen en goede warmtegeleiders zijn. De dames poloshirts zijn wat langer uitgevoerd, zodat ze ook over de heup gedragen kan worden of ingestopt. Voor mooie poloshirts moet je dus bij tshirtdesigner zijn.