Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Rompertje bedrukken

Klik op de foto om te starten
Rompertje bedrukken

Een rompertje bedrukken, maar wat is nou precies een romper? Een romper is een hemdje en een broekje in één en aan de onderkant makkelijk vast en los te maken door drukknoppen. Dus als je, je baby wilt verschonen dan kan je gemakkelijk verschonen. Je hoeft niet alles uit te trekken en dat scheelt weer tijd. Een romper bedrukken dat maakt het persoonlijk en zal niet verward worden met andere rompers als er meerdere baby’s aanwezig zijn. Een romper wordt ook wel eens een lang luierhemd genoemd. En het heeft ook enveloppe mouwen zodat de armen van je baby er veilig in kunnen.

Rompertje bedrukken voor een babyshower

Een rompertje bedrukken kan vanaf één stuk. Een romper als cadeau geven tijdens een babyshower. Wauw! dat is pas een nutiige cadeau. En het leuke is dat je deze ook nog eens kan laten personaliseren door ons. Plaats er bijvoorbeeld de naam van de baby op of een leuke pakkende tekst voor de moeder of vader. Iets van The best baby of (vul maar in). De romper is te verkrijgen in diverse kleuren. En de kwalieteit is top. Je hebt eigenlijk nooit genoebgd rompers in de kast hangen. Het is altijd hancdig om er meerdere te hebben en dan ook nog eens als je dat persoonlijk maakt. Een unieke rompertje bedrukken bij ons maakt het ook echt uniek om weg te geven. De rompertjes kan je ook personaliseren door uit één van onze arts te kiezen. Bij het ontwerpen kan je dan kiezen voor add art. We hebben al een paar designs voor je gemaakt om uit te kiezen.

Rompertje bedrukken voor bedrijven

Een rompertje bedrukken voor bedrijven? Wat bedoelen we daarmee? Eigenlijk is het aantal niet relevant. Je kan er zoveel bedrukken als je maar wilt. Ook veel wederverkopers doen dit. Koop de rompers los of laat ze door ons kenmerken met je eigen logo of merknaam. Heb je veel vrouwen in dienst dan is het misschien al goed – leuk als je wat rompers op voorraad hebt. Je weet maar nooit. Bedrijven kopen de rompers bij ons in als ze niet zonder voorraad willen zitten of als ze deze in hoeveelheden kunnen door verkopen. Maak de romper wel uniek, want anders is het geen romper die jij aanbiedt en dat kan je overal eigenlijk wel aanschaffen. Resellers worden vaak benaderd dus de rompertjes zal je wel snel kwijt raken. Wil je wat anders bedrukken op de romper, dan kan je ook kiezen uit onze ontwerpen die we alvast geselecteerd hebben.

Rompertje bedrukken als extra

Extra rompertjes bedrukken is nooit weg. Voor bedrijven zoals hierboven beschreven of als particulier. Ook als ouder(s) is het nooit weg als je meerder rompers in de kast hebt liggen. Een baby moet regelmatig worden verschoon en het gaat ook wel eens mis. Elke dag heb je wel een romper nodig om te verwisselen en elke keer de was doen, dat zit er dan niet in, want je bent bezig met hele andere dingen als je een baby hebt. Meerdere romprtjes bedrukken is dus geen luxe maar eigenlijk een must.

Rompertje bedrukken in verschillende maten

Een rompertje bedrukken kan in de maten 3 maanden tot en met 18 maanden en in verschillenden kleuren. De rompertjes zijn van 100% single jersey katoen, zacht dus en zijn 160 gsm waardoor ze niet zwaar aanvoelen. Jouw baby kan hier vrij in bewegen en je kunt het makkelijk verwisselen. We bieden de meeste gangbare kleuren aan zoals wit, zwart, blauw, roze, groen en rood. Laat je inspireren door onze gemaakt art. Rompertjes bedrukken kan je zelf doen en je mag kiezen uit onze gemaakte ontwerpen.