Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Shirt bedrukken Eindhoven

Klik op de foto om te starten met personaliseren

Shirt bedrukken Eindhoven

Faq 1: Shirt bedrukken Eindhoven in Brabant, Eindhoven de stad van Philips en talloze hotspots. Een groene stad die een ieder welkom heet. We drukken voor iedereen in Eindhoven en door geheel Brabant. Wij verkopen diverse soorten shirts in diverse kleuren en maten. De shirts verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. Vele maten en kleuren lees hier wat voorbeelden: De dames shirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle t-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Faq 2 Shirt bedrukken Eindhoven: Hoeveel letters kan ik maximaal op een shirt laten bedrukken?

Faq 2 Shirt bedrukken Eindhoven: Maximaal of Minmaal, dat kennen we niet. Ga maar los. Maar zorg er wel om dat je het leuk blijft vinden om nog te dragen. Plaats er van alles op of verzin de gekste teksten, no problem. Wij drukken het wel voor je. Het aantal maximale letters die je op een shirt kan laten bedrukken is eigenlijk onbeperkt. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de letters worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen.

Faq 3 Shirt bedrukken Eindhoven: Ik wil shirts bedrukken, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid?

Faq 3 Shirt bedrukken Eindhoven: Aantal hoeveelheden qua shirts is geen probleem. Of het nou eentje is of 500. Kom maar op. We kunnen dit wel voor fixen. De kwaliteit zal daardoor niet achteruit gaan. We blijven altijd netjes drukken en controleren elke product twee keer. We hebben geen minimale en maximale aantallen tshirts die je kan laten bedrukken. Het is mogelijk om 1 shirt te bedrukken maar ook om 100 shirts te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, vraag hier naar de mogelijkheden.

Faq 4 Shirt bedrukken Eindhoven: Als ik mijn shirt laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl

Faq 4 Shirt bedrukken Eindhoven: In principe mag je alles op je shirt laten drukken, behalve de foto’s, logo’s teksten etc waar andere hun rechten op hebben. Bekijk dit dus eerst goed. Een zelf verzonnen tekst of je eigen bedrijfslogo is natuurlijk geen probleem. Maar een plaatsje van internet afhalen moet je toch wel eerst controleren. Maak er wat moois van zouden we zeggen. Als er vragen zijn hierover of wil je dat we het eerst voor je controleren? Neem dan gerust eerst contact met ons op.

Faq 5 Shirt bedrukken Eindhoven: Ruilen en terugbrengen

Faq 5 Shirt bedrukken Eindhoven: Wij kunnen shirts drukken – personaliseren of je kan je eigen shirt katoen om dat niet te laten doen. De gepersonaliseerde shirts kunnen we helaas niet terugnemen omdat het echt te persoonlijk is. Ook het druk werk er van af halen is niet mogelijk. Als je een shirt koopt zonder te personaliseren, dan is het uiteraard wel mogelijk deze te ruilen. Want dan is het wel herbruikbaar. Bedankt voor je begrip.

Faq 6 Shirt bedrukken Eindhoven: Hoe zijn de baby shirts?

Faq 6 Shirt bedrukken Eindhoven: De baby shirts zijn stevig en van 100% katoen gemaakt. Het zit lekker op de huid van je baby en is makkelijk schoon te maken. Je baby kan er gemakkelijk in bewegen en kan tevens het drukwerk vastpakken zonder dat het losraakt. Rollen, schoppen trekken, kwijlen… geen probleem. Het drukwerk veert met het textiel mee en blijft daardoor langer mee gaan. Duurzaam dus!