Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Shirt bedrukken Utrecht

Klik op de foto om te starten met ontwerpen

Faq 1 Shirt bedrukken Utrecht

Wil je ook shirts bedrukken Utrecht? Utrecht een bruisende stad. We bezorgen Tshirts naar uw adres in Utrecht. Wij verkopen diverse soorten shirts in diverse kleuren en maten. De shirts verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames shirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle t-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Vele shirts verkrijgbaar. Zakelijke doeleinden, dan plaats je bijvoobeeld enkel je logo op de overhemd, want andersom het Noet zakelijk over. Ga je sporten, dan kan je dat echt uitdagen of je houd het simpel met drukwerk.

Faq 2 Shirt bedrukken Utrecht, Hoeveel letters kan ik maximaal op een shirt laten bedrukken?

Het aantal maximale letters die je op een shirt kan laten bedrukken is eigenlijk onbeperkt. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de letters worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen. Je kan verschillende lettertypes kiezen om je ontwerp mooier te maken. Kies uit sierletters of uit zakelijk letters. De teksten mogen persoonlijk of je kan ook slogans er op laten plaatsen of je slogan van je bedrijf. Waar sta je voor? Laat dat maar aan iedereen lezen. Shirt bedrukken Utrecht heeft geen limiet.

Faq 3: Shirt bedrukken Utrecht, Ik wil shirts bedrukken, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid?

We hebben geen minimale en maximale aantallen tshirts die je kan laten bedrukken. Het is mogelijk om 1 shirt te bedrukken maar ook om 100 shirts te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, vraag hier naar de mogelijkheden. Elke shirt die wij drukken zullen we minimaal twee keer controleren voordat we het naar u toe opsturen. Elke design wordt met zorg gedrukt. Kwaliteit wordt behouden en gaat Noet ten koste van het textiel. Een minimum of maximum voor shirt bedrukken Utrecht kennen we dus niet.

Faq 4: Shirt bedrukken Utrecht, voor bedrijven

Shirt bedrukken Utrecht kan ook shirts bedrukken voor al je personeel. Heb je een uitje en wil je het gevoel overbrengen, dat jullie eensgezind zijn als bedrijf, dan drukken we bijvoorbeeld jou logo op alle shirts zodat het professioneel overkomt. Of heb je binnenkort een bedrijfssportdag, dan drukken we tevens al jullie sportshirts met jullie eigen creatie. Ook als bedrijfkleding kunnen we het leveren, zoals de horeca of sportevenementen. Als je het goed doet, dus bijons, dan zullen je medewerkers het ook nog kunnen dragen buiten werktijden. Geef ze bijvoorbeeld Deen sportshort cadeau tijdens de feestdagen of gewoon als dank, dat ze elke keer weer hun beste doen. Op deze manier geef je als werkgever een blijk van waardering. Ze zullen het ook dagen tijdens het sporten en men leest en ziet gelijk jou logo of naam van je bedrijf staan.

Faq 5: Shirt bedrukken Utrecht, bachelor party of babyshower

Shirt bedrukken Utrecht? Ja toch! Ga je binnenkort trouwen en heb je wat shirts nodig met teksten erop, zodat iedereen dit kan dragen tijden de bachelor party, gezellig toch. Shirt bedrukken Utrecht kan dat. Geef een onvergetelijke bachlor party en geef de shirts dan als cadeau. Een babyshower waarbij iedereen verschijnt in dezelfde shirt net bijvoorbeeld de naam van de baby, hoe leuk zal dat zijn. Plaats leuke pakkende teksten op de shirts, zodat het uniek is voor die ene dag. Als je er later aan terugdenkt dan moet dat namelijk wel een goed gevoel geven.