Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Sport polo bedrukken

Klik op de foto die je graag wilt personaliseren

Wat is sport polo bedrukken?

Een sport polo bedrukken is vergeleken met een sport T-shirt wat netter. Het heeft een kraag en meestal 3 knopen. Het lijk net of het een blouse is, echter dan met korte mouwen. Een poloshirt kan je casual dragen of bijvoorbeeld op een feestje. Je hebt ook poloshirts die voor het sporten geschikt zijn (zie hier). De sport poloshirts worden meestal gedragen als presentatie of bij bijvoorbeeld tennis of als scheidsrechter. Personaliseer onze poloshirts en maak het professioneler met je eigen logo of teksten. Onze poloshirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.  

Sport polo bedrukken voor bedrijven

Sport polo bedrukken voor uw personeel voor in uw bedrijf? Ja, dat is mogelijk. Wij drukken bedrijfspoloshirts voor elke branch. Van horeca tot en met een bedrijfssportuitje. Personaliseren gaat gemakkelijk online en het staat ook nog eens professioneler als elke collega’s hetzelfde aan heeft. Maak gelijk ongemerkt reclame voor uw bedrijf. Iedereen zal het zien en merken dat uw bedrijf goed met personeel omgaat.

Wat zijn de voordelen om een sport polo bedrukken?

Sport polo bedrukken? Het zijn één van meest lekker zittende hemden die er zijn. Ze zien er stijlvoller uit en zijn formeler dan een T-shirt en comfortabeler dan een overhemd/blouse. Een poloshirt is eigenlijk onmisbaar in jouw kledingkast. Het poloshirt komt van de vorige eeuw en is door een tenniskampioen René Lacoste ontworpen. Als je wat meer indruk wilt maken, dan kies je voor ons poloshirt. Onze poloshirts zitten lekker op de huid en is gemakkelijk te personaliseren. 

Wat zijn de nadelen van sport polo bedrukken?

Er zijn ook nadelen bij sport polo bedrukken, echter zal je deze zelf moeten waarnemen / herkennen. Sommige mensen dragen de poloshirts met de kraag omhoog, dat zal de uitstraling van jouw polo beïnvloeden en ons advies is dan ook om dat niet te doen. Zet er geen groot logo op, want daarbij zal het poloshirt niet meer opvallen.

Waarom is tshirtdesigner.nl de beste plek om een sport polo te laten bedrukken?

Onze sport polo bedrukken we van goede kwaliteit en je kan ze ook nog eens personaliseren. We hebben polo’s voor kinderen en voor volwassenen.  Onze poloshirts voor kinderen zijn van 50% katoen – 50% polyester en 198 gsm zodat ze er ook lekker in kunnen spelen. Voor de volwassen zijn de poloshirts van katoen en 180 gsm zodat ze goed kunnen ademen en goede warmtegeleiders zijn. De dames poloshirts zijn wat langer uitgevoerd, zodat ze ook over de heup gedragen kan worden of ingestopt. Voor mooie poloshirts moet je dus bij tshirtdesigner zijn.

Een Sport polo bedrukken bij Tshirtdesigner.nl

Een sport polo bedrukken via Tshirtdesigner.nl geeft de juiste uitstraling voor jezelf of bij een ander. Ook voor bedrijven drukken we het op een mooie manier en met zorg. Een Sport polo bedrukken is een mooi kledingstuk. Het is netjes en sportief tegelijkertijd. Het zit lekker op de huid en draagt comfortabel. Het si stevig. Het kan tegen een stootje en ook het drukwerk. Drukwerk op jou polo veert mee zodat het minder snel zal slijten. Het zal langer meegaan.

Dus niet twijfelen gewoon een sport polo bedrukken

Ja inderdaad. Niet twijfelen, gewoon een sport polo bedrukken bij ons. Ontwerpen het geheel naar eigen smaak en wij drukken het voor je met de nieuwste technologie door vakkundige mensen. Onze mensen drukken de hele dag door voor jou en zetten alles op alles om tot een mooi resultaat te komen. Sport polo bedrukken is niet zomaar drukken. Het moet met zorg gebeuren ant anders heb je kans dat het niet mooi wordt. We controleren het altijd tot drie keer voordat het de deur uitgaat.