Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Sweater bedrukken (kind)

Klik op de foto om te beginnen met personaliseren

Een Sweater bedrukken (kind)

Een trui bedrukken voor kinderen of voor volwassenen. Wil je een sweater bedrukken (kind)? Er zijn mooie sweaters te bedrukken, dus een sweater bedrukken (kind) kan gemakkelijk bij ons en ook nog eens online. Zowel voor particulieren als bedrijven personaliseren we diverse kleuren sweaters. Op een sweater kan je, je eigen logo plaatsen of teksten. Het is altijd persoonlijk en dat is juist fijn om te laten maken of als kado te geven, want het blijft uniek.  Onze sweater, die iedereen in zijn kast moet hebben liggen, ideaal om in je vrije tijd mee te lopen maar ook op de werkvloer prima te dragen. Kinder hoodies met gevoerde capuchon zonder koord. sweater voor kinderen, hierin kunnen ze heerlijk spelen en sporten. Het is een prima vrijetijds hoodie. De sweater zijn gevoerd en in dezelfde kleur. Mooie sweater om in je vrije tijd mee te lopen of in te sporten. Deze sweater zijn in veel kleuren beschikbaar.

Verschillende sweaters die wij verkopen. Ik wil een sweater bedrukken (kind).

Een Sweater bedrukken (kind): De verschillende sweater bedrukken (kind). Als je een sweater wilt bedrukken ben je bij Tshirtdesigners.nl bij het juiste adres. Wij verkopen sweater in diverse kleuren en maten. Onze sweater zijn altijd handig om in de kast te hebben. De sweater verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames sweater zijn mooi uitgesneden / getailleerd. De baby’s en heren-unisex hoodies zijn regulair fit. De sweater zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dames sweater zijn van 80% katoen en 20% polyester en zijn 260 g/m2. De baby hoodies zijn gemaakt 80% katoen 20% polyester – 280 gsm sweater. Een sweater is altijd wel nodig en onmisbaar in je kledingkast.

Een Sweater bedrukken (kind): Wat is de levertijd als ik meerdere sweater wil laten bedrukken?

Aantal van de sweaters is geen probleem 1 stuk of 100? Wilt u meerdere sweater bedrukken (kind) dan is dat uiteraard geen probleem. Bestel je hoodie op tijd, want gezien de drukte moeten we namelijk alles goed inplannen om het te maken. De producten leveren is afhankelijk van de voorraad bij de leveranciers. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk inhouse op voorraad te hebben, maar het komt wel eens voor dat het hard gaat en dan moeten we bijstellen. Onze levertijden zijn afhankelijk van het aantal hooidies die je besteld. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer tijd we nodig hebben om dit te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, misschien kunnen we dan al een inschatting maken.

Hulp bij een Sweater bedrukken (kind)

Service bij sweater bedrukken (kind). Wij geven extra service voor onze klanten bij het bewerken van de geleverde logo c.q. plaatje. Wil je een sweater bedrukken maar is jouw plaatje of logo niet scherp is, dan zullen we altijd eerst zelf proberen te herstellen. Mocht het niet lukken, dan zullen we u een mail sturen, zodat u het originele naar ons kunt mailen. Er komt altijd een oplossing zodat we uw product mooi kunnen afleveren. Het reproduceren en bewerken kost bij ons niets extra’s. We zien dit als service. Mocht het ons dan nog steeds niet lukken, dan krijgt u een gepaste oplossing van ons.

Sweater bedrukken (kind) mag dat geruild worden?

Sweater bedrukken (kind) ruilen, dat mag enkel als je het gekocht hebt zonder te laten personaliseren. Als er specifieke drukwerk op dan is dat namelijk te persoonlijk en kunnen we het helaas niet meer aan iemand anders verkopen. Ja, het is dus ook mogelijk dat je een sweater koopt zonder dat je het laat personaliseren.