Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

T-shirt bedrukken goedkoop

Wat voor T-shirt wil je ontwerpen? Klik op het plaatje.

T-shirt bedrukken goedkoop

Een T-shirt bedrukken goedkoop. Wat is voor u goedkoop? Onze T-shirts zijn al heel goed geprijsd en ze kunnen gekocht worden met of zonder het te laten personaliseren. Wil je ook t-shirts bedrukken? Wij verkopen diverse soorten Tshirts in diverse kleuren en maten. De tshirts verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames tshirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle t-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Hoeveel letters kan ik maximaal op een t-shirt bedrukken?

Het aantal maximale letters die je op een t-shirt kan laten bedrukken is eigenlijk onbeperkt. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de letters worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen.

Ik wil t-shirts bedrukken, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid?

We hebben geen minimale en maximale aantallen tshirts die je kan laten bedrukken. Het is mogelijk om 1 t-shirt te bedrukken maar ook om 100 t-shirt te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, zie hier (pagina is nog niet klaar)

Tshirtdesigner.nl doen aan t-shirts bedrukken, maar wat zijn de voordelen als ik mijn t-shirt laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl

Wij drukken volgens de nieuwe druktechnieken DTF wat milieuvriendelijk is. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt.Waar staat de afkorting DTF voor? DTF staat voor Direct To Film, en dit betekent dat wij direct de bedrukking aanbrengen op jouw t-shirt. Wat het milieuvriendelijker maakt en het proces ook versneld. Er zijn nog andere druktechnieken waar wij geen gebruik van maken, omdat deze technieken niet persé slecht zijn maar niet de nieuwste druktechnieken zijn. Daarbij zijn ze ook minder milieuvriendleijk en is de kwalitateit aanzienlijk minder. Dan heb ik het over de volgende druktechnieken: Folieprint, Seefdruk, Sublimatie. Er zijn vele voordelen wanneer je een t-shirt laat bedrukken door Tshirtdesinger.nl, hieronder zal ik een aantal voordelen omschrijven. Indien je vragen of opmerkingen hebt ben je altijd welkom om ons een email te sturen. Wat ons uniek maakt is dat wij t-shirts bedrukken met behulp van kwalitatieve materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je kleding en niet dat het na een keer wassen de bedrukking verdwijnt. Ben je ook geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen particulieren en bedrijven.