Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

T-shirts met tekst

Wat zijn T-shirts met tekst?

 Hiermee bedoelen we dat je als particulier of als bedrijf T-shirts kan laten drukken bij ons met eigen teksten erop. We drukken alle soorten teksten die toegankelijk zijn. Een leuk aandenken waar ze langer plezier van zullen hebben. Het drukken van de tekst gebeurt zorgvuldig zodat de kwaliteit wordt behouden. Verzin een leuke tekst of gebruik bestaande teksten om een statement te maken. Alles is mogelijk. Je kan het zo gek niet verzinnen of we drukken het voor u. Heb je bijvoorbeeld een babyshower, een bachelor party of een andere feestelijk gelegenheid? Leuk toch! Maak het persoonlijk. Het drukwerk op de T-shirt zijn flexibel en veren mee met het textiel, zodat het geen scheuren vormt. Op deze manier blijft het langer mooi en geniet je langer van.

Drukken jullie ook T-shirts voor bedrijven?

We drukken T-shirts op maat voor particulieren en voor bedrijven. Uiteraard kunnen stichtingen/verenigingen ook bij ons terecht. Vraag er gerust naar. Grote aantallen is geen probleem. De levertijden worden samen met u bepaald. We drukken voor bedrijven/ organisaties die de T-shirts nodig hebben als aandenken, casual of om in te sporten. Heeft u als bedrijf een sportdag, laat het ons weten. Zorg voor de juiste uitstraling en draag het uit! Het vormt eenheid en iedereen ziet dat u professioneel bezig bent. De T-shorts met tekst zijn van goede kwaliteit en je hebt er langere tijd plezier van. Wil je enkel één T-shirt laten drukken met tekst, dat kan uiteraard.

Wat voor T-shirts leveren wij?

Onze T-shirts lopen uiteen voor baby’s, kinderen, mannen, vrouwen, unisex en/of sport shirts. Van katoenen T-shirts t/m polyester. Al onze T-shirts zitten lekker op de huid en comfortabel. Bedruk ze, zodat ze persoonlijk worden. Een unieke T-shirt om weg te geven of voor jezelf. Maak indruk en om een T-shirt van ons cadeau te geven. De T-shirts zijn van goede kwaliteit en ook het drukwerk erop. Ze kunnen dus meerdere keren gewassen worden en blijft mooi.

Wat zijn de voordelen om de T-shirts bij ons te drukken?

Onze T-shirts hebben we speciaal uitgekozen bij onze leveranciers op kwaliteit en materiaal, zodat u er langer plezier van heeft. Je kan het vaker wassen en ook het drukwerk blijft langer mooi. Al met al een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Voor elke leeftijd leveren we T-shirts bedrukt met tekst of een logo/plaatje. Je hoeft dus niet verder te zoeken. Dus bestellen maar!