Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Tshirt bedrukken met logo

Tshirt bedrukken met logo

Wil je ook tshirt bedrukken met logo? Bij tshirtdesigner kan je gemakkelijk online je eigen logo plaatsen op je shirt om eerste te bekijken hoe het eruit ziet voordat je het besteld. Wij verkopen diverse soorten shirts in diverse kleuren en maten. De shirts verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames shirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle t-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Tshirt bedrukken met logo bij ons kent geen mimunim of maximum

FAQ 1: Heeft tshirt bedrukken met logo een maximum aantal? Het aantal maximale logo’s die je op een shirt kan laten bedrukken is eigenlijk onbeperkt. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de logo’s worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen.

Een tshirt bedrukken met logo, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid aantal tshirts

Tshirt bedrukken met logo kent bij ons geen maximum of minimum. We hebben geen minimale en maximale aantallen tshirts die je kan laten bedrukken met je eigen logo. Het is mogelijk om 1 shirt te bedrukken maar ook om 100 shirts te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, vraag hier naar de mogelijkheden.

Tshirtdesigner.nl doen aan tshirt bedrukken met logo, maar wat zijn de voordelen als ik tshirts laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl

Tshirt bedrukken met logo door ons? Wij drukken volgens de nieuwe druktechnieken DTF wat milieuvriendelijk is. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt.Waar staat de afkorting DTF voor? DTF staat voor Direct To Film, en dit betekent dat wij direct de bedrukking aanbrengen op jouw shirt. Wat het milieuvriendelijker maakt en het proces ook versneld. Er zijn nog andere druktechnieken waar wij geen gebruik van maken, omdat deze technieken niet persé slecht zijn maar niet de nieuwste druktechnieken zijn. Daarbij zijn ze ook minder milieuvriendleijk en is de kwalitateit aanzienlijk minder. Dan heb ik het over de volgende druktechnieken: Folieprint, Seefdruk, Sublimatie. Er zijn vele voordelen wanneer je een shirt laat bedrukken door Tshirtdesinger.nl, hieronder zal ik een aantal voordelen omschrijven. Indien je vragen of opmerkingen hebt ben je altijd welkom om ons een email te sturen via deze link. (Klik hier). Wat ons uniek maakt is dat wij shirts bedrukken met behulp van kwalitatieve materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je kleding en niet dat het na een keer wassen de bedrukking verdwijnt. Ben je ook geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen particulieren en bedrijven.