Ontwerp gemakkelijk online je eigen kleiding of schaf het aan zonder te ontwerpen.

Tshirt bedrukken per stuk

Tshirt bedrukken per stuk

Tshirt bedrukken per stuk? Wil je ook shirts laten bedrukken? Wij verkopen diverse soorten shirts in diverse kleuren en maten. De shirts verschillen voor baby’s, kinderen en volwassenen. Eigenlijk voor iedereen wat. De dames shirts zijn mooi uitgesneden / getaileerd. De baby’s en heren-unisex tshirts zijn regulair fit. De tshirts zijn comfortabel en zitten lekker op de huid. De heren en dame tshirts zijn van 100% ringspit katoen en zijn 144 gsm. De baby tshirts zijn gemaakt van 100% single jersey katoen en zijn 160 gsm. Alle t-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren.

Hoeveel letters kan ik maximaal op een shirt laten bedrukken?

Het aantal maximale letters die je op een shirt kan laten bedrukken is eigenlijk onbeperkt. Tshirt bedrukken per stuk of meerdere. Let er wel bij op dat hoe meer je laat drukken hoe kleiner de letters worden. Voor elke design zal het systeem automatisch de prijzen berekenen.

Ik wil shirts laten bedrukken, maar wat is de minimale en maximale hoeveelheid?

Tshirt bedrukken per stuk, dus geen maximum of minimum. We hebben geen minimale en maximale aantallen tshirts die je kan laten bedrukken. Het is mogelijk om 1 shirt te bedrukken maar ook om 100 shirts te laten bedrukken. Voor bedrijven die groot willen inkopen hebben we een andere prijscalculatie, vraag hier naar de mogelijkheden.

Tshirtdesigner.nl doen aan shirts bedrukken, maar wat zijn de voordelen als ik shirts laat bedrukken door Tshirtdesigner.nl

Tshirt bedrukken per stuk door ons? Wij drukken volgens de nieuwe druktechnieken DTF wat milieuvriendelijk is. We houden van kwaliteit en leveren dit ook. Iedereen is bij ons welkom, we maken daarin geen onderscheidt.Waar staat de afkorting DTF voor? DTF staat voor Direct To Film, en dit betekent dat wij direct de bedrukking aanbrengen op jouw shirt. Wat het milieuvriendelijker maakt en het proces ook versneld. Er zijn nog andere druktechnieken waar wij geen gebruik van maken, omdat deze technieken niet persé slecht zijn maar niet de nieuwste druktechnieken zijn. Daarbij zijn ze ook minder milieuvriendleijk en is de kwalitateit aanzienlijk minder. Dan heb ik het over de volgende druktechnieken: Folieprint, Seefdruk, Sublimatie. Er zijn vele voordelen wanneer je een shirt laat bedrukken door Tshirtdesinger.nl, hieronder zal ik een aantal voordelen omschrijven. Indien je vragen of opmerkingen hebt ben je altijd welkom om ons een email te sturen via deze link. (Klik hier). Wat ons uniek maakt is dat wij shirts bedrukken met behulp van kwalitatieve materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van je kleding en niet dat het na een keer wassen de bedrukking verdwijnt. Ben je ook geïnteresseerd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen particulieren en bedrijven.