De optimale gebruikservaring van deze website wordt het best gegarandeerd op een desktop of laptop vanwege de complexiteit van de functionaliteiten en het ontwerp.

Verzenden & Retourneren

Omdat het gezond druk is, kunnen de levertijden oplopen tot twee weken (exclusief vakanties etc). Dit heeft te maken met het design en de levertijd van type textiel. Uiteraard proberen we er alles aan te doen om het zo spoedig mogelijk te leveren.

Omdat wij gepersonaliseerde drukwerk verlenen is ruilen helaas niet mogelijk. We kunnen het namelijk niet innemen en herstellen, zodat het weer verkocht kan worden. Houd daarom extra rekening mee, dat je de juiste maat en design aanlevert.

Verzenden:
De kosten van bezorgen PostNL zijn €6,95 per pakket inclusief track en trace.

Op de dag dat u de Track & Trace code heeft ontvangen kunt u vanaf 20:00 uur uw pakket volgen en precies zien waar en hoe laat deze afgeleverd zal
worden.

Levering naar België of Duitsland
De kosten hiervan zijn afhankelijk wat PostNL op dat moment aanbiedt.

Retourneren
Het is bij ons niet mogelijk om bestelde items te retourneren. Dit vanwege de bedrukking op het bestelde product. Mocht je een fout product hebben ontvangen of de bedrukking is niet goed? Stuur dan een mail
aan contact@tshirtdesigner.nl met daarin een foto van het product en je klacht. Wij zullen dit vervolgens in behandeling nemen. Als het is goedgekeurd sturen wij je per mail de goedkeuring en verder te ondernemen stappen.